Koppeling met factuursturen.nl

img

Gepubliceerd op 19-06-2018 | laatste keer bijgewerkt op 10-06-2020 13:11

Wanneer je geen webshop hebt dan is het lastig om netjes elke Bol.com klant een factuur te sturen, Je bent heel veel tijd kwijt met het overtypen van bestellingen, óf, zoals we vaak zien, worden de facturen in zijn geheel niet verstuurd.

Toch is de factuur een vereiste van Bol.com en hier wordt  de komende tijd geautomatiseerd op gecontroleerd. Net als het niet nakomen van je leverbelofte kan het niet versturen van een factuur er ook voor zorgen dat je strafpunten krijgt.

En daarom gaan wij het je makkelijk maken! Je kunt je rePricer kanaal vanaf nu gemakkelijk koppelen aan factuursturen.nl, een online dienst waarmee je héél makkelijk facturen kunt maken en versturen naar je klanten. En onze koppeling doet alles automatisch voor je, zodra je een Bol.com bestelling ontvangt, sturen wij hem direct door naar factuursturen.nl en wordt hij (in jouw huisstijl) automatisch afgeleverd van je klant.

Wanneer je nog geen factuursturen.nl account hebt dan kun je die via deze link kosteloos aanmaken. Je kunt zelf bepalen welke facturen aangemaakt moeten worden, zo kun je kiezen om alleen facturen te sturen voor LVB orders, alleen voor eigen bestellingen, of gewoon allebei. Ook kun je aangeven of de factuur direct verstuurd moet worden, of dat ze alleen als concept binnenkomen bij factuursturen.nl. Je kunt ze in dat geval nog controleren voordat ze verstuurd worden.

Lees meer op onze knowledgebase over het gebruik van deze koppeling